Backpack organizer

Een Backpack organizer blijft ideaal

Vanaf het moment dat wij met pensioen zijn gegaan, zoeken wij geregeld de zon op. Met onze Backpack organizer verloopt dit een stuk prettiger! Hierin kunnen wij alles goed sorteren en hoeven wij ons geen zorgen te maken om vieze kleding wat eigenlijk nog schoon is. Onze vorige vakantie was erg geslaagd! Wij zijn namelijk voor twee weken lang naar de Spaanse zon geweest en hebben enorm genoten. Bij thuiskomst hebben wij natuurlijk onze koffers direct uitgepakt om de vieze kleding te wassen. Helaas had mijn man de schoenen bovenop de schone kleding gelegd en hierdoor kon ik beide koffers geheel in de wasmachine doen. Hier baalde ik zo van waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar een extra tas om te gebruiken.

Backpack organizer

Eindelijk heb ik het gevonden

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van packlikeapro.nl. Dit bedrijf heeft onwijs veel mogelijkheden om de spullen goed te verpakken. Nadat ik de prijzen had gezien was ik verkocht en ben ik het direct gaan bestellen. De backpack organizer had ik de volgende dag al in huis!

Backpack organizer

Als test zijn wij vorige week een weekendje weg geweest met onze organizer. Ideaal in gebruik en bovendien wist mijn man precies wat hiervan de reden is dat ik dit had gekocht.