Efteling overnachten doe je bij GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel!

Efteling overnachten doe je gezellig met je familie of vrienden bij GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel. GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel is een fris en betaalbaar hotel op amper zes minuten lopen van de Efteling. Efteling overnachten doe je gezellig in ons pracht hotel. Ons hotel is ideaal voor een verblijf met familie of vrienden. GuestHouse Hotel biedt uit meerdere Efteling arrangementen, waarbij je kunt kiezen uit een of twee dagen toegang tot het park, in combinatie met één of twee keer efteling overnachten. Bovendien ligt Kaatsheuvel erg centraal. Vanuit ons hotel zijn vele andere leuke uitstapjes te maken! Efteling overnachten bij GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel is een leuke belevenis voor jong en oud!

The Kitchen

Schuif gerust aan in de keuken in ons hotel, kijk mee in de pan proef een hapje en leer van onze professionele chefs hoe ze jouw gerechten voorbereiden. Van elk gerecht geven we je graag het recept, over elk ingrediënt vertellen we je graag een verhaal. Gezond, vers, creatief en niets verspillen, ook hier doen we dingen weer net even wat anders dan anders. Maar wel erg lekker en betaalbaar!

Betaalbaar & compleet

Met onze Efteling packages boek je een compleet en betaalbaar pakket. Kinderen tot 4 jaar hoef je niet in je berekening mee te nemen. Zij verblijven gratis in ons hotel. Ons hotel biedt alle faciliteiten voor een onvergetelijk verblijf! De kinderen vermaken zich binnen in de speelhoek terwijl de ouders lekker genieten van een drankje aan de bar. Er is voor iedereen wel wat te doen!