Kop in de Wind, voor een perfecte teambuilding

Kop in de Wind is aan te raden voor een perfecte teambuilding. Dit bedrijf biedt namelijk diverse mogelijkheden voor bedrijven, coaches en particulieren. Het is niet alleen erg leuk om gewoon op het water te vertoeven om de mooie plekken van Nederland te ontdekken. Het is ook werken in teamverband en daarom heeft het meerdere functies. 

Zelf heb ik het bedrijf, Kop in de Wind ingeschakeld voor mijn personeel. Het afgelopen jaar is er veel gebeurd. Veel nieuwe collega’s, grote opdrachten en meer deadlines. Er werd soms veel van de mensen gevraagd. Daarom werd het nu tijd om op een leuke manier eens te gaan samenwerken en samen zijn. Gelukkig was iedereen erg enthousiast en iedereen stapte al met de nodige schik aan boord. 

Kop in de Wind

Kop in de Wind zet je weer even op het juiste spoor

Kop in de Wind, heeft alles erg goed georganiseerd en de mensen zijn allen op hun eigen manier weer even op het juiste spoor gekomen. Er zijn vele goede gesprekken en discussies ontstaan. Als werkgever heb ik hier ook enorm van geleerd. Er zijn nieuwe ideeën ontstaan en dankzij de ontspannen sfeer was het ook prettig om over te praten. Samen zijn wij aan het werk gegaan en het was een onvergetelijke dag. Mijn personeel denkt hier ook nu nog steeds zeer positief over. 

De reden dat ik mijn reactie hier op dit blog achter laat, is omdat je hier echt een fijne tijd beleefd. Het is niet alleen ontspannend maar het is eigenlijk ook een goede investering in jezelf. Het is leerzaam en erg leuk en ook een beetje spannend. Neem daarom zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel met mijn bericht. Op de website vind je veel informatie en leuke foto’s voor een betere impressie.

Zeilen