Jardin du Golf

Vakantiepark Jardin du Golf heet een ieder welkom!

Wil jij nog lekker naar het buitenland op vakantie? Dan raad ik je aan om eens op de website van Jardin du Golf te kijken. Dit vakantiepark is namelijk onwijs leuk! Zowel voor jezelf als voor je kinderen is hier voldoende te beleven. Je kunt het namelijk zo gek nog niet bedenken of zij hebben het! Wat dacht je namelijk van een schitterende zwembad? Even heerlijk “afkoelen” in het water om vervolgens weer fris en fruitig de stad in te gaan?

Jardin du Golf

Eigen ervaring

Ook wij wilde eens naar Frankrijk toe op vakantie. Voorheen gingen wij standaard naar Turkije of Spanje. Echter willen wij eens een andere omgeving zien dan dat wij gewend zijn. Zodoende heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken op het internet. Hierdoor ben ik bij vakantiepark Jardin du Golf terecht gekomen. Al vrij snel viel het mij op dat de getoonde foto’s op de website er wel erg goed uitziet. Dit heeft mijn interesse gewekt waardoor ik hier een kamer heb geboekt.

Jardin du Golf

Prachtig!

Eigenlijk kan ik niks anders dan prachtig zeggen! Een ruimte waar je heerlijk kunt verblijven. Alles schoon en zeer goed verzorgd. Plus het feit dat de medewerkers van dit park onwijs enthousiast zijn. Wij hebben hier zeven dagen mogen verblijven en baalde onwijs op het moment dat wij moesten uitchecken. Hier komen wij dan ook maar al te graag terug! Overigens zijn de kosten om uberhaupt hier jouw verblijf te boeken ook nog eens aan de lage kant!