Camping de Gijzel

Boerencamping Brabant voor optimale rust

Boerencamping Brabant is én blijft ons favoriet! De kinderen spelen en in de tussentijd zitten wij een potje te kaarten bij de caravan. Op dat moment komt onze zoon naar ons toe lopen en verteld dat hij hier nooit meer weg wilt gaan. Dan pas heb je de bevestiging dat zelfs de kinderen het er geweldig vinden! Hoe schitterend is dat om te zien dat je eigen kinderen heerlijk aan het spelen zijn. Even niet druk hoeven te maken of dat de kinderen het wel leuk vinden, maar gewoonweg ontspannen. Ja, dit is onze vakantie ieder jaar!

Boerencamping BrabantIn de zomervakantie gingen wij altijd met de kinderen dagjes weg of wellicht iets anders. Echter is dan op gegeven moment ons wenslijstje wel leeg omdat je niets meer weet te organiseren. Dan kom je dus thuis te zitten en hoor je iedere keer dat je kinderen zich vervelen. Balen natuurlijk, aangezien je hier nooit op zit te wachten. Hierdoor raad ik je aan om eens op de website van camping de Gijzel te kijken. Hier zul jij optimaal kunnen ontspannen, dit terwijl de kinderen heerlijk aan het spelen zijn in de speeltuin!

Boerencamping Brabant, plezier voor iedereen!Onze uitzicht

Deze camping is geschikt voor zowel jong als oud. Bovendien zijn de kosten om een plaats te reserveren ook nog eens aan de lage kant. Zelf kwam ik per toeval terecht op deze website. Bij het zien van de foto’s was ik eigenlijk al verkocht! Samen met mijn partner hadden wij er toen voor gekozen om er een midweek te verblijven. Een soort van test laat ik het zo maar zeggen. Zo konden wij namelijk zien hoe dat het daar is en of dat het bij ons past. Wij baalde allemaal onwijs nadat de vijf dagen voorbij waren en wij dus weer huiswaarts moesten gaan.