kampvuur

Deze accommodatie Noord Brabant is wat mij betreft een aanrader

berger hoeveZoek jij een goede accommodatie Noord Brabant? Kijk dan even op de site bergerhoeve.nl. Hier had ik laatst een leuk weekendje weg geboekt. Dit was met mijn vrouw en de schoonfamilie. Wij doen dit eigenlijk elk jaar en we gaan dan altijd na Pasen. Het is dan ook een soort van traditie geworden dat ik verantwoordelijk ben voor het boeken van zo’n weekend. Omdat ik voor mijn gezin ook altijd de vakanties boek weet ik waar je op moet letten.

Als eerste tip geef ik jullie dan ook mee om altijd naar de recensies te kijken van voorgaande boekers. Door hun ervaringen te lezen krijg je een goed beeld. Zij delen namelijk zowel hun positieve als negatieve ervaringen. Wanneer je het dan helemaal slim wilt aanpakken, moet je kijken bij meerdere beoordelingssites. Wanneer je dit bijvoorbeeld doet bij de firma Berger Hoeve krijg je de volgende beoordeling te zien:

  • Waardering 8,1
  • Ligging 9,8
  • Prijs / kwaliteit 8,1
  • Kindvriendelijk 9,8
  • Inrichting 7,7
  • Hoeveelheid ruimte 7,8

Zoals je ziet is hun beoordeling goed. Deze beoordeling is dan ook gedaan via de site Zoover. Deze is dan ook betrouwbaar en wanneer je iets wilt boeken, adviseer ik je om eerst hier eens een kijkje te gaan nemen. Echter de reden waarom ik deze keer voor de provincie Noord Brabant heb gekozen is eigenlijk simpel.

Waarom een weekend weg geboekt in deze provincie?

zaal berger hoeveAllereerst omdat mijn schoonouders hier in de buurt wonen. Zij wonen namelijk in Gelderland dus het is voor hun niet ver rijden. Voor ons is het ook goed te doen want de accommodatie Noord Brabant ligt mooi centraal. Natuurlijk heeft deze provincie veel mooie oude steden zoals ’s ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven. Verder had ik vroeger gestudeerd in Eindhoven. Ik weet nog goed dat je veel leuke dingen kunt doen in deze stad waaronder lekker uiteten. Dit ben ik dan ook precies van plan was. Gelukkig zijn mijn schoonouders nog erg beweeglijk dus de hele dag lopen vinden zij dan ook niet erg.

’s Avonds hebben we er ons goed vermaakt

Verder zag ik op bergerhoeve.nl dat je op hun accommodatie noord Brabant ook erg veel kunt doen. ’s Avonds kun je gezellig met zijn alle rondom een kampvuur zitten. Ik ben er dan ook van overtuigd dat mijn kinderen hier van gaan genieten. Natuurlijk neem ik dan ook een zak marshmallows mee, dan hebben zij ook iets te doen. Wanneer het dan te koud wordt kun je binnen ook heerlijk ontspannen. Ik zal ik dit artikel enkele foto’s toevoegen zodat jullie kunnen zien wat ik bedoel.

kampvuurWat misschien ook interessant voor jullie kan zijn is dat je op hun accommodatie noord Brabant kunt boeken voor een verblijf van maximaal zestig personen. Wanneer jij een familieweekend moet organiseren is dit een goede optie. Dit in combinatie met het mooie landschap en de centrale ligging maakt het dit ideaal. Zo kun je in deze omgeving onder andere gaan paintballen, golfen, klimwanden bestijgen, indoorskiën, fietsen of trikes huren. Genoeg opties dus lijkt mij zo. Dit ook nog eens voor jong en oud. Je hoeft dan natuurlijk niet de hele dag samen met elkaar te spenderen. Iedereen kan zijn eigen gang gaan en dan ’s avonds gezellig met zijn alle eten in de mooie ruimtes van dit ‘vakantie‘ verblijf.