last minute bungalow

Een last minute bungalow

last minute bungalowEen aantal weken geleden wilde ik er echt even tussen uit. In overleg met mijn vrouw namen wij dan ook het besluit om op vakantie te gaan. Een heerlijke vakantie in een rustgevend gebied leek ons ideaal. Met deze intentie nam ik een kijkje op het internet. Binnen enkele seconden kwam ik terecht op de website bungalow.org. Een van de opties was een last minute bungalow vakantie. Een last minute bungalow in Zwitserland leek mij dan ook ideaal. Een heerlijke rustgevende vakantie in het heerlijke Zwitserland!

Top vakantie

Een heerlijke rustgevende vakantie!

Eenmaal aangekomen bij het verblijf kon ik mijn ogen werkelijk waar niet geloven. De bungalow was zeer ruim en ook had ik de beschikking over vele luxes. Waaronder een sauna, zwembad en jacuzzi natuurlijk vond ik dat geweldig. Midden in de natuur van het prachtige Zwitserland lekker genieten in een prachtige zwembad. Het was dan ook een geweldige vakantie waar mijn vrouw en ik enorm van genoten hebben. Voor een zeer voordelige prijs heb ik een heerlijke rustgevende vakantie beleefd. Nu een aantal weken verder ben ik dan ook weer helemaal tot rust gekomen. Sinds ik terug ben van de vakantie zijn de prestaties op de werkvloer stukken beter. Opzoek naar een leuke vakantie? Bekijk dan de bovenstaande weblink!