aanhanger

Een Saris kopen, waar moet je op letten?

Wanneer je spullen wilt vervoeren is het niet altijd mogelijk om dit met de auto te doen. Een optie waar je voor zou kunnen kiezen is om een Saris aanhanger te kopen. Aanhangers heb je in verschillende varianten. Voordat je er eentje koopt is het belangrijk dat je de verschillende modellen goed met elkaar vergelijkt. Zo voorkom je een miskoop. Een Saris kopen kan tegenwoordig ook via een webshop. Mocht je dus echt weten wat van model je wilt, dan kun je hem via daar bestellen.

aanhangwagen kopen

Een dichte Saris

Als je materialen droog wilt vervoeren, dan kun je ervoor kiezen om een dichte Saris aan te schaffen. Naast dat het prettig is dat de materialen droog blijven tijdens het vervoer, is het ook fijn dat je de hoogte in kunt bouwen. Je kunt daardoor namelijk meer spullen meenemen per keer.  Voor verhuizingen is een dichte Saris een veel beter hulpmiddel dan een open aanhangwagen. Daarnaast is het ook handig om er spullen in te vervoeren die je nodig hebt op je werk. 

Een Saris open aanhanger

Een andere optie waarvoor je kunt kiezen is een Saris aanhanger die open is. Deze modellen kun je voor minder geld krijgen en zijn erg handig. Je kunt er veel spullen mee vervoeren en vangt door de beperkte hoogte minder wind op. Houd er wel rekening mee dat je bij een open aanhanger minder materialen kunt vervoeren.