vuilwatertank

Het vuile water op reis

Als u een lange tijd onderweg gaat met een voertuig is het natuurlijk belangrijk om genoeg water bij u te hebben. En dat is dan niet alleen voor het water dat u zelf drinkt of bijvoorbeeld gebruikt bij het koken, maar ook voor water dat vuil dient te worden. Denk aan het water bij het douchen, bij de afwas en dergelijke. U heeft dus eigenlijk twee tanks nodig, de eerste watertanks voor schoonwater en de watertanks voor vuil water. Maar waar kunt u nou zowel een goede schoonwatertank als een goede vuilwatertank vinden? Wij vonden het antwoord op dit probleem bij Rotterdam plastics, dit een een winkel die watertanks verkoopt die zowel als schoonwatertank als vuilwatertank gebruikt kunnen worden. 

Waarom zijn de watertanks dubbel inzetbaar?

Rotterdam Plastics maakt hun watertanks uit hoogwaardig kunststof (polyetheen -MD-PE/HD-PE). Hierdoor zijn de watertanks onschadelijk voor mensen (wat ze goed maakt als schoonwatertanks), maar ook resistant, robuust en reukdicht (wat ze goed maakt voor vuilwatertanks). De watertanks zijn door middel van rotatiegieten geproduceerd, hierdoor voldoen ze aan de hoge voorwaarden en verwachtingen van een watertank die onderweg wordt gebruikt. Doordat Rotterdam Plastics aluminium of stalen matrijzen gebruikt krijgt de watertank een naadloze en spanningsvrije kunstof uitstraling. Ook zijn de wanddiktes erg dik (tussen de 4-8mm) wat betekent dat de watertanks erg betrouwbaar zijn. Tevens zitten er voor extra stevigheid tussenschotten in de tanks, die het klotsen van de watertank verminderen. 

Gaat u deze zomer op vakantie met de caravan of camper maar heeft u nog niet de tijd gehad om te kijken naar een goede wateropslag voor uw reis? Dan raden wij aan om te kijken naar Rotterdam Plastics voor hun gehele assortiment en wat goed past bij uw caravan of camper.