Reizen

Nooit meer afkeer voor stedentrips?

Stedentrips zijn niet gelijk de vakanties die ik voor ogen heb. Vaak zijn dit erg korte reizen, waarbij ik het idee heb dat ik lang niet alles van een bepaalde plaats gezien kan hebben. Toch liet ik me overhalen door een vriendin om zo’n trip te gaan maken, waarna het onderzoeken begon. Want waar gingen we heen? Via NederlandReview kwam ik uiteindelijk op de website van Stedentrips.nl uit. Deze website bood zoveel overzicht, dat mijn enthousiasme beetje bij beetje groeide.

Veel keuzemogelijkheden voor een paar dagen weg

De grote hoeveelheid steden die op de website van Stedentrips te vinden waren, boden in eerste instantie nog niet heel veel duidelijkheid over onze reis. Zoveel leuke steden, die we het liefste allemaal wilden gaan bekijken. Echter hadden we maar een paar vrije dagen en vonden we het daarom zonde om een lange vliegreis te gaan maken. We besloten daarom binnen Europa te blijven, waardoor de keuze al beperkt werd. Uiteindelijk werd het Venetië en we plaatsten de boeking via de website. Dit was in slechts enkele klikken gedaan en ook al onze reserveringsgegevens hadden we snel in de mail. We kregen gelijk een voldaan gevoel.

Reizen

Alles tot in de puntjes geregeld

Toen de dag van onze vakantie eindelijk was aangebroken, bleek alles uitstekend geregeld te zijn. Onze vlucht was op tijd en aangekomen bij het vliegveld hadden we gelijk een transfer naar ons hotel. We hoefden dus niet te gaan zoeken naar het openbaar vervoer en konden vanaf dat moment alleen nog maar genieten. De vriendelijke medewerkers achter de balie gaven zonder problemen onze sleutels en toen waren we echt alleen nog maar te spreken over Stedentrips. Alles was tot in de puntjes verzorgd en we genoten van alles wat de stad ons te bieden had.

Een gezellig weekendje weg

Welke aanbieding je ook aanneemt bij Stedentrips.nl, het is volgens mij allemaal de moeite waard. Je hebt altijd scherp geprijsde reizen, waarmee je zelfs naar Amerika zou kunnen vliegen. Ik ben zelden zulke goedkope reizen tegengekomen als tijdens mijn zoektocht naar een stedentrip. Ondanks mijn eerdere afkeer voor stedentrips ga ik vanaf nu wel vaker een paar dagen naar een ander land. Je komt toch even tot rust, betaalt nooit te veel en kunt voor een paar dagen cultuur snuiven in een stad waar je nog nooit geweest bent. Voeg hier een uitstekende service aan toe en je hebt een perfect weekendje weg voor jezelf en vrienden.

Reis maken

Het enthousiasme gaat verder na de reis

Kijkend naar alles wat Stedentrips.nl te bieden heeft, is het een geweldige uitkomst voor wanneer je niet veel geld te besteden hebt en toch wilt genieten van een aantal dagen buiten Nederland. De grote hoeveelheid aan keuzes geeft meerdere opties, waardoor je gelijk enthousiast wordt en de dagen begint af te tellen vanaf het moment dat de reserveringsmail binnen komt. Vanaf nu ga ik altijd via deze website boeken, zodat ik de beste deals te pakken heb.