Wij hebben een Vakantiehuis Toscane met privé zwembad geboekt

logo (1)Sinds ik me het kan herinneren gaan we al op vakantie naar Toscane. Van kinds af aan ben ik samen met mijn ouders naar Toscane geweest. Doordat ik Italië echt prachtig vindt willen we jaarlijks terug gaan naar de plek waar ik als kind op vakantie ging. Echter was het wel zo dat we vroeger gingen kamperen, iets waar ik niet van hield was dat! Door een Vakantiehuis Toscane met privé zwembad te boeken die vrij dicht in de buurt van de camping staat kon ik toch het “gevoel” ervaren van toen. Of dat het om luxe gaat weet ik niet, wat ik wel weet is het feit dat we net zo duur uit zijn als toen op de camping!

Vertoeven in Italiëpool_10

Ook dit jaar willen we maar al te graag weer naar Toscane toe om onze vakantie te vieren. Door online te zoeken ben ik terecht gekomen op de website van Bono Vivo. Hier had ik een leuke Vakantiehuis Toscane met privé zwembad gevonden. Deze huisjes die aangeboden wordt zijn overigens een stuk voordeliger als dat je elders vinden zal. Wellicht zijn wij gewoonweg te enthousiast over Toscane, deze kans wilde we in ieder geval niet laten liggen! Onze keuze hebben we dan ook gemaakt om bij hun onze vakantie te boeken en weer te mogen genieten van Italië!villa_fonti_met_zwb