silktravel-logo

De perfecte vakantie in Bora Bora

four-seasons-resort-bora-bora-02__largeEen aantal weken geleden ben ik terug gekomen van mijn vakantie Bora Bora in het Franse Polynesië. Dit was mijn beste vakantie ooit, omdat ik echt ultiem tot rust ben gekomen. Mijn vakantie was ontzettend luxe en dat vond ik heel erg fijn. Deze vakantie had ik samen met mijn vrouw geboekt, omdat wij heel graag een exotische vakantie wilde hebben in een ver land.

Toerisme

Wij houden niet zo van die toeristische plekken, omdat je dan niet echt het land leert kennen. Het liefst zitten wij op de gekste plekken en daarom leek het Four Seasons Hotel ons perfect. Wat wij zo fijn vonden aan het hotel was dat de kamers ontzettend luxe waren, maar het licht totaal niet dichtbij een toeristisch gebied.

bora boraDe stranden waren daardoor ook ontzettend schoon en het water was heel erg helder. Snorkelen was echt geweldig en wij hebben heel veel verschillende soorten vissen en andere dieren voorbij zien komen.

Alle kamers van het hotel staan praktisch in het water waardoor wakker worden echt een ongekend relaxed is. Als wij de deuren en ramen van onze kamer open deden keken wij uit op fel blauw water en hagel witte stranden.

Op deze manier heb je heel veel privacy en dat vonden wij heel erg prettig. De hele vakantie zijn wij ook niet van het resort afgegaan, omdat wij wel op onze plek zaten.

Het was een prijzige vakantie maar de vakantie in Bora Bora was het meer dan waard. Deze ervaring gaan wij nooit meer op deze manier meemaken!