Huis in Spanje

Vakantiehuis kopen in Spanje

Denk jij er wel eens over na? Om alles achter te laten? Ik ben aan het kijken naar een vakantiehuis kopen in Spanje. Ik weet niet, maar een half jaar geleden kreeg ik opeens kriebels, ik wil weg hier, tijd om avonturen ergens anders op te zoeken. Ik kan een baantje krijgen in Malaga en ben nu dus aan het kijken of ik een huisje ergens op de kop kan tikken. Dat is toch te gek? Ik ben zo benieuwd hoe ik dit allemaal ga doen. Ik heb het er al met mijn ouders over gehad en hoewel ze nog wel een beetje sceptisch zijn, denk ik dat het helemaal goed komt. Mijn ouders zijn altijd wat voorzichtiger, ze zijn meer doemdenkers dan optimistische mensen. Ik weet dat dit onaardig klinkt, maar zo bedoel ik het niet. Ze maken zich gewoon altijd zorgen, wat ik mij kan voorstellen als je kinderen hebt.

Huis in Spanje

Een toekomst in Spanje

Ik zie mijzelf al winkelen, een terrasje pakken onder de Spaanse zon. Hoe meer ik rond surf op het internet, hoe snel ik wil vertrekken. Het is te gek wat ik allemaal mee maak en ik denk dat ik, omdat ik de mogelijkheid heb om wat te kopen in Spanje, ontzettend dankbaar mag zijn voor mijn leven. Ik denk dat het alleen nog maar beter wordt, mijn leven is er de laatste jaren echt op vooruit gegaan, omdat ik durf te dromen en dit ook aan durf te gaan. Het is te gek om dan te zien wat er gebeurd: er ontstaan opeens mogelijkheden.