deachterstehoef-logo

Opzoek naar een mooie camping in Brabant?

Gisteravond kwam ik thuis. Eindelijk heb ik vakantie voor 2 weken. Dus vroeg ik me af of wij nog op vakantie zouden gaan met mijn familie. Toen ik thuis arriveerde riepen mijn ouders om even te praten. Mijn vader kwam met het voorstel om te gaan kamperen maar hij wist nog niet waar. Wij besloten om op internet te gaan zoeken voor een mooie camping in brabant.

Camping

Na een lange tijd zoeken hadden wij een aantal plekken gevonden die ons leuk leken. Een van de campings die ons erg aansprak was De Achterste Hoef. De Achterste Hoef is een camping gevestigd in het gezellige Brabant. Een geweldige familiecamping waar je kunt kamperen met je hele gezin. camping

Faciliteiten

Zij verhuren van Luxe Chalets tot aan 8-persoon bungalows. Mijn vader zocht een camping die een ruime kampeerplaats had en ook geschikt was voor tenten, caravans, vouwwagens en campers. De recreatiepark De Achterste Hoef bied dit allemaal aan voor een mooi prijsje. Natuurlijk zijn de huisdieren ook welkom, want ik zat er aan te denken om mijn puppy mee te nemen van 2 maanden oud.

bungalow

Contact

Mijn vader besloot te gaan bellen naar de camping om een plekje te reserveren voor een weekje. De gene met wie wij spraken was een hele aardige mevrouw en hielp ons met een mooie plek te reserveren voor volgende week. Toevallig wilde het gezin van mijn oom mee dus vroegen wij gelijk een plekje voor mijn oom zijn gezin. Gelukkig was er genoeg plek en is alles succesvol geregeld!.