Een gezellige en avontuurlijke jeugdvakantie boekt u bij clubadventure.nl

Al ruim 28 jaar organiseert clubadventure.nl avontuurlijke en actieve vakantiekampen voor de jeugd van 5 t/m 16 jaar.

Of u nu kiest voor een Grijze Jager kamp, survivalkamp in Nederland of in het buitenland. Zij hebben het aanbod van de jeugdvakanties zo weten samen te stellen, dat er voor iedereen zeker wat leuks bij zit!

De zomerkampen zijn verdeeld in kinderkampen van 5 t/m 8 jaar, kinderkampen van 8 t/m 10 jaar, jeugdkampen en jongerenkampen. Op deze manier bieden wij uw kind een onvergetelijk zomerkamp met leeftijdsgenootjes. Op clubadventure.nl kunt u per leeftijdscatogorie kiezen uit verschillende soorten kampen met activiteiten. Door het ruime aanbod, zit er altijd een kamp tussen die aansluit bij de wensen van u en uw kind.

De begeleiding

Het team heeft jarenlange ervaring en zeer deskundig. Zo bestaat het team uit een ruime variatie aan specialisten op het gebied van sporten maar ook pedagogische medewerkers. Daarnaast vindt Club Adventure het heel belangrijk dat de werknemers zéér enthousiast, sportief en creatief zijn. Om onze kampleiding aan deze hoge eisen te kunnen laten voldoen wordt veel aandacht besteed aan selectie, opleiding en (na)scholing en werken zij daarbij intensief samen met diverse opleidingen en hogescholen. Ook hebben alle begeleiders een verplichte training doorlopen, zijn gescreend en zijn allemaal in het bezit van een VOG.

Contact

Heeft u nog vragen? Dan kunt u tijdens de kantooruren telefonisch contact opnemen met Club Adventure of uw vraag via de e-mail stellen.