Menara Kuala Lumpur Tower bezoeken?

Je bent op vakantie naar Kuala Lumpur? Dan moet je de Menara Kuala Lumpur Tower gezien hebben! Wist jij dat je deze toren ook aan de binnenkant kunt bekijken?

Deze toren heeft een hoogte van 421 meter, inclusief antenne, en kun je zowel met de lift alsmede de trap beklimmen! Voor de sportieve mensen onder ons is de trap een echte opgave om dit te voldoen! Het beschikt namelijk over 2058 treden! Een uitdaging die ik met veel plezier heb weten te volbrengen!

Menara Kuala Lumpur Tower

Op vakantie geweest

Afgelopen jaar wilde ik eens een ander land gaan bezoeken. Niet meer de toeristische bekende plekken zoals Spanje of Frankrijk, maar verder weg! Een ander cultuur ontdekken en daar van leren is iets wat ik onwijs leuk vind om te doen. Zo zijn wij terecht gekomen bij Kuala Lumpur. Deze stad is te vinden in Maleisië en zal je betoveren met de prachtige omgeving en voldoende bezienswaardigheden. Als ik er nu nog aan terug denk, dan krijg ik weer een glimlach op mijn gezicht! Enfin, wij hebben daar de Menara Kuala Lumpur Tower gezien en dat was immens hoog. Toen wij deze toren wat specifieker bekeken zagen wij dat het mogelijk is om er naar binnen te gaan. Voor een aantrekkelijke prijs is dit mogelijk en hier hebben wij gebruik van gemaakt.

De Menara Kuala Lumpur Tower beklommen

Bij binnenkomst hadden wij de keuze om per lift of met de trap te gaan. Gelukkig zijn wij sportief en hebben de trap gekomen. Het was een aardige klim, echter zijn wij boven gekomen! Pas dan valt je mond open van verbazing. Hoe prachtig de stad Kuala Lumpur is en hoe mooi je om je heen kunt kijken.