Zomerkamp.com/ voor een onvergetelijk avontuur!

Al meer dan 28 jaar biedt zomerkamp.com/ kinderen, jeugd en jongeren een onvergetelijke tijd aan. Ze krijgen een super leuke zomervakantie in een plezierige en veilige omgeving. Hierbij gaan natuurlijk de beste specialisten mee die de kinderen helpen een leuke tijd te geven maar dit wel op een veilige manier doen.

Het Zomerkamp vindt duidelijke structuur en regels erg belangrijk. De zomerkampen zijn erg gevarieerd en bieden elk kind wat wils. Zomerkamp is onderdeel van Club Adventure en het team dat met de kinderen mee gaat, heeft jarenlange ervaring en is zeer deskundig. Het team van kampleiding bestaat uit een ideale mix van mensen, variërend van specialisten uit het beroepsleven (buitensportinstructeurs), de vaste coördinatoren op de locaties tot aan de pedagogisch medewerkers. Ze vinden het erg belangrijk dat het team dat mee gaat, erg enthousiast , sportief en creatief is. De specialisten houden daarom vooraf een strenge selectie waarin hoge eisen worden gesteld.

Veiligheid van uw kind

De veiligheid zal ten alle tijden voorop staan. Het zomerkamp doet daarom ook aan een zeer strenge selectie om de juiste medewerkers te kiezen die meegaan met de kinderen. Een organisatie die zomerkampen organiseert zal dan ook hoge eisen moeten stellen aan de veiligheidsaspecten gedurende een zomerkamp. Zo zijn een aantal veiligheidsaspecten van Het Zomerkamp dat iedereen een goede schuilplaats heeft wanneer er extreem weer is, zwemmen is onder begeleiding en in het bos spelen moet in een afgebakend gebied.

Het is een echte aanrader om uw kinderen op zomerkamp te sturen!