Gezellige groepsaccommodatie van Het Buiten Centrum

Wilt u iets leuks en gezelligs gaan doen met een groep, maar kan je maar niks bedenken? Dan heeft het Buiten Centrum een website met ideeën zoals een groepsaccommodatie. Hier heb je verschillende varianten in, waar vast iets tussen staat wat u geweldig gaat vinden. De organisatie heeft verschillende soorten groepshuizen als u houdt van luxe en sfeervol. Deze plekken zijn ideaal voor een feestje en voor meerdere daggasten. Voor meer informatie van bijvoorbeeld prijzen, brochures en offerte kunt u terecht op de website.

Wat is Het Buiten Centrum

Het Buiten Centrum heeft twee verschillende locaties in Nederland. Die zeer uniek zijn en bevinden in de natuur. Zo heb je er een gevestigd in Overasselt in het rijk van Nijmegen en een is gevestigd in ‘t Loo Oldebroek op de Veluwe. Daar bevinden zich 6 groepsaccommodaties en groepsverblijven. Een groepsaccommodatie maakt bij Het Buiten Centrum alleen gebruik van 100% groene stroom, dus beter voor de natuur en milieu. Het milieu staat dan ook heel hoog bij deze organisatie.

Wanneer u langskomt vinden ze het zeer belangrijk dat er goed wordt omgegaan met de natuur en het milieu. Dit wilt zeggen dat geluidsoverlast, beschadiging en afval voorkomen moet worden. Ze werken altijd op producten, processen en werkomgeving te verbeteren, om zo een goede leefomgeving voor de gasten en de natuur waar te maken.

Contact

Heeft u interesse in zo’n groepsaccommodatie? Dan kunt u gerust telefonisch contact opnemen en de medewerkers van Het Buiten Centrum helpen u dan graag verder.