Bodyfit

Een zomerkleurtje met de sunshower van Bodyfit

Het hele jaar door een lekker kleurtje? Dat kan met de sunshower van Bodyfit! Net terug van vakantie krijg je vaak complimenten over je gebruinde huid. Het is niet alleen de kleur maar ook de stralende teint die je door de zon krijgt. Eigenlijk wil ik dat wel het hele jaar door.

Sunshower_combi

De voordelen van de Sunshower van Bodyfit

In de winter ben ik vaak zo bleek dat ik dan nog wel eens onder de zonnebank ga. Of nog beter, ga overwinteren in  de zon. Maar helaas zit dat laatste er meestal niet in. Een eigen zonnebank zou ideaal zijn maar helaas heb ik daar de ruimte niet voor. Maar wat ik wel graag wil, is de Sunshower van Bodyfit. Hiermee kun je namelijk bruin worden terwijl je doucht. Dat bespaart niet alleen ruimte, maar ook tijd! Doordat er gebruik wordt gemaakt van infrarood lampen dringt de warmte diep door in de huid waardoor het ook goed is voor spieren en gewrichten. Mensen met reumatische klachten kunnen er dus ook baat bij hebben. Daarnaast is het efficiënter en gezonder dan een traditionele zonnebank. Er wordt geadviseerd om hem maximaal 10 minuten te gebruiken.

Ontspanning

Een korte vakantie in je eigen badkamer

In mijn nieuwe badkamer wil ik dus zo’n Sunshower. In de webshop van Bodyfit zijn er verschillende types verkrijgbaar. Welk type voor mij het meest geschikt is, moet ik nog uitzoeken. Ik wil sws graag een nieuwe badkamer omdat ik wellness belangrijk vind. Het is voor mij een rustpunt in huis. Een plek waar ik de zorgen om me heen kan vergeten en een soort mini vakantie kan houden. De sunshower kun je ook in een bestaande badkamer monteren. Bekijk de webshop van Bodyfit voor alle informatie over de verschillende modellen en bekijk wat er mogelijk is voor jouw badkamer.