Saunabon

Een saunabon is een origineel cadeau om te geven

Niet iedereen zal een saunabon verwachten, maar het is wel leuk om te ontvangen. Hierbij hoeft diegene niet eens jarig te zijn en kan het ook als bedankje gegeven worden. Na weken te hebben geholpen met verhuizen, klussen en schilderen wilde ik mijn zus bedanken. Zonder haar zou ik nu nog steeds niet in mijn huis zitten. Daarom wilde ik haar bedanken met iets leuks. Alleen ben ik zelf nooit zo creatief met cadeautjes verzinnen. Gelukkig voor mij en anderen zijn er genoeg websites en blogs te vinden die een oplossing hebben.

Massage

Een saunabon voor een dagje weg

Het idee voor een dagje sauna kwam dus van zo’n cadeaublog. De blogger had allerlei leuke ideeën verzamelt en daar een overzicht van gemaakt. Je kan zelfs selecteren of het voor een man, vrouw of kind is. Tijdens het bekijken zag ik een dagje wellness staan. Zeker met al het gestress van mij, kan ik begrijpen dat ze even wilt ontspannen. Even niks aan je hoofd en natuurlijk zonder een verhuisdoos in je handen. Met een origineel idee in mijn hoofd ben ik opzoek gegaan naar wat er bij haar in de buurt zit. Dichtbij Nijmegen vond ik Thermen en zij worden goed aangeschreven door de reacties. Dit gaf mij een goed gevoel, want ik wil haar natuurlijk wel een leuke dag bezorgen. Op de website van Thermen krijg je pas het idee hoe groot het eigenlijk is. Ze hebben diverse faciliteiten waar je gebruik van kan maken. Hierbij kan je denken aan sauna’s, baden en massages.

Baden

Toen ik op de website aan het rondneuzen was, kwam ik in de webshop terecht. Je hebt namelijk de mogelijkheid om cadeau’s zoals een saunabon aan te schaffen. Dit cadeau vond ze helemaal geweldig. Dus mocht jij dit nu lezen en nog opzoek zijn naar een leuk cadeau? Bekijk dan de website van Thermen en geef iemand een heerlijke dag.