Hotel Kaatsheuvel, een waar genoegen

Optimaal genieten van de Efteling of gewoon even een weekendje weg? Bezoek dan eens hotel Kaatsheuvel! Dit hotel is praktisch gevestigd om de hoek van dit pretpark. Een ware plezier met de meest mooiste en perfecte kamers. Bovendien zijn de kosten die zij hiervoor hanteren erg aantrekkelijk. Kortom, jouw dagje weg of weekendje weg begint bij dit hotel!

Voor zowel oud als jong is hier voldoende te beleven. Wat dacht je ervan om heerlijk te dineren en vervolgens een afzakkertje in de bar te nemen? Tot 24.00 uur ben je hier meer dan welkom! Wat je in het gehele hotel zult vinden is de perfecte service wat iedere medewerker graag geeft. Ongeacht of dat jij bij de receptie staat met vragen, of dat je graag een drankje wenst te bestellen. Dit hotel weet als geen ander hoe dat jij graag wilt genieten en daar denken zij graag in mee.

Hotel Kaatsheuvel, een ontspanning voor iedereen!

De kinderen zijn heerlijk aan het spelen en jullie genieten van de ambiance in Hotel Kaatsheuvel. In de middag duiken jullie het pretpark in om vervolgens terug te keren naar het hotel voor een smaakvol diner. De menukaart is ingericht voor een ieder zijn smaak. Ook aan de kinderen hebben zij natuurlijk gedacht. Kortom, zoek jij nog naar een perfect hotel dichtbij het pretpark? Dan ben je meer dan welkom om bij hen naar binnen te wandelen!