Van der Valk bon voor luxe in eigen land

Van der Valk hotels is een van de best bezochte hotels in Nederland. Ze zijn luxe maar relatief goedkoop. Naast Nederland zijn er nog een aantal vestigingen over de grens naar Duitsland. Van der Valk heeft hotels gevestigd in grote steden, maar ook op de rand ervan, zo is het makkelijk bereikbaar. Deze hotels hebben ruime kamers en stijlvolle suites op unieke locaties. Bij Van der Valk overnacht u in luxe en comfort.

Daarbij heeft Van der Valk ook verfijnde restaurants en gezellige hotelbars. Hier kunt u heerlijk eten en drinken in ongedwongen sfeer. Hier kunt u gezellig ontbijten, lunchen, dineren en borrelen. Ook hebben ze wat extraatjes. U kunt hier gezellig samen een high tea houden, brunchen en zien hoe de koks uw eten voorbereiden. 

Wanneer u een vriend(in) (en uw zelf natuurlijk) wilt verwennen, kunt u het best bij Van der Valk terecht. Koop een van der Valk bon en reserveer.

Er even tussen uit met Hotelgift

Bij hotelgift kunt u een vriend(in) lekker verwennen door hem/haar een Hotelgift te geven. Hiermee wordt hem/haar hotelovernachting gratis of goedkoper met uw hulp. Leuk als cadeau. Ook wanneer u zelf mee wilt is dit een leuk idee. Zo maakt u het uw vriend(in) makkelijker. Koop een van der Valk bon en laat hem/haar genieten of doe dat samen.