Overijssel groepsaccommodatie huren

Groepsaccommodatie Overijssel ligt in een van de schitterende weilanden van deze mooie groene provincie in het oosten van Nederland. De groepsaccommodatie leent zich onder andere voor grote familie-uitjes, bruiloften, feestjes, schoolreisjes en bedrijfsuitjes voor meerdere personen. De accommodatie beschikt over een hottub en diverse activiteiten die in de omgeving zijn te ondernemen. Niet ver van de boerderij liggen steden als Zuthpen en Deventer. Deze Hanzesteden zijn de moeite waard om te bezoeken en herbergen veel oudheid en historie uit de vroege middeleeuwen. In natuurgebied de Sallandse Heuvelrug kun je op pad gaan met een mountainbike of fiets. Ook zijn er wandelroutes. Groepsaccommodatie Overijssel is zeer geschikt voor kinderen en volwassenen.

De accommodatie en activiteiten

De slaapkamers zijn comfortabel en erg ruim. De stijl is back to basic maar erg sfeervol en landelijk. Ze zijn geschikt voor 2-3 personen. Ook zijn de kamers goed bruikbaar voor mensen die mindervalide zijn. Je kunt daarnaast ontspannen in de barrelsauna buiten op het terrein en wegdromen in de hottub. Groepsaccommodatie Overijssel heeft alles wat een verblijf aangenaam maakt. Je kunt zelf heerlijke gerechten koken in de keuken voor grote groepen maar kunt de catering ook compleet laten verzorgen zonder de handen uit de mouwen te hoeven steken. Op de vuurplaats kan de groep rondom het knisperende vuur zitten en er is een BBQ voor een heerlijke groeps BBQ.

Activiteiten rondom de boerderij

Rondom de boerderij zijn diverse activiteiten te ondernemen als zwemmen, fietsen, wandelroutes, rijden op een segway, spelen en dieren voeren op de kinderboerderij, winkelen en de mooie nabijgelegen Hanzesteden bezoeken. Bij “de Koff” kun je van alles huren zoals springkussens, feestartikelen en elektrische karretjes om mee rond te toeren. Op “Regt door Zee” kun je varen op de Regge wateren en vaar je met een traditionele boot, de zogeheten “Enterse Zomp”. Je kunt in Holten jezelf laten opsluiten in een escape room of een typisch boeren huifkarrentocht maken. Bij Het Overveen kun je sportief klootschieten met groepen om iedereen zich te laten uitleven. Kortom, er zijn veel avontuurlijke actviteiten te beleven rondom groepsaccommodatie Overijssel.