stretchtent te koop

Stretchtent te koop

Stretchtent te koop en nog veel meer interessante spullen zijn allemaal te vinden bij Triple S tents. Voordeel aan dit model is dat deze waterbestendig zijn, brandveilig en windbestendig. Bovendien wegen deze niet veel en zijn daardoor makkelijk mee te nemen. Vooral op evenementen zijn deze makkelijk mee te nemen en hoef je hier niet extra een vervoersbedrijf voor in te schakelen. Zo een tent past met gemak in een personen auto en is daarom ideaal om te gebruiken bij feesten en andere evenementen.

Bijzonder mooie stretchtent te koop

Zodra je op de website van Triple S tents gaat kijken, zie je al diverse modellen. Vanaf 2014 is dit bedrijf actief in het produceren en ontwikkelen van stretchdoeken. Door de samenwerking met hun leverancier en Zeilmakerij worden de mooiste tenten en overkappingen geleverd.

Omdat wij een groot evenement in de agenda hadden staan waren wij op zoek naar tenten en overkappingen. Al vaker hebben wij dit verzorgt, alleen heeft de tent het vorig jaar niet overleefd tijdens een flinke regenbui. De tenten die wij nu via dit bedrijf hebben aangeschaft zijn een stuk steviger en kunnen zeker tegen een stootje. Ook hebben wij nu ons logo in dit doek laten drukken en hiermee maken wij weer extra reclame voor ons bedrijf. Wil jij hier meer over weten, neem dan contact op, of vraag een offerte aan.