Wat moet mee op reis

Iedereen vindt andere dingen belangrijk als ze op reis gaan. En het hangt natuurlijk ook af wat voor soort reis het is. Zo heb je voor een strandvakantie zwemkleding en handdoeken nodig. Maar op een vakantie in de bergen heb je dit niet echt nodig. Hieronder hebben wij enkele spullen verzameld die voor elk type vakantie handig is.

Nekkussen

Een nekkussen neemt veel plaats in, maar je zult jezelf danken dat je het mee hebt genomen. Zeker op een reis waar je veel met het vliegtuig of trein gaat, zal dit handig zijn. Op een vliegtuig slapen kan namelijk pijnlijk zijn. Met een nekkussen zul je goed kunnen slapen en zal de vlucht snel voorbij zijn.

Bagageweegschaal

Een to-go weegschaal. Super handig! Zo moet je nooit meer bang zijn dat je te veel souvenirs hebt gekocht en moet bij betalen. Hiermee kun je vooraf kijken hoeveel je bagage weegt en kun je onnodige dingen eruit halen voordat je naar het vliegveld gaat.

Reis handdoek

Of je nou op strand vakantie gaat of niet. Een reishanddoek kan handig zijn. Dit is een handdoek dat heel dun is en dus gemakkelijk in je bagage past. Ook droogt het snel. Zo moet je geen nat handdoek in je bagage zetten als je verder reist.

Powerbank

Een powerbank mag niet missen op vakantie. Je mobiel is een levensredder. Je kunt er alles mee doen. Het is dus belangrijk dat het altijd batterij heeft. Met een powerbank ben je er altijd zeker van dat je nog extra batterij bij je hebt.

Notities

Hiermee bedoelen wij adressen en andere notities die je voor de reis hebt gemaakt. Deze kun je natuurlijk in je mobiel zetten, maar voor de zekerheid zouden wij altijd belangrijke info op een stuk papiertje schrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het adres van je hotel. Dit is belangrijk als je mobiel kapot gaat. Het adres kun je dan nog altijd aan een taxichauffeur laten zien.

Op https://avonturen.nl/ kun je terecht voor nog meer reistips en blogs.