Mooi Italie

Agriturismo Noord Italië, beleef Italie op zijn best!  

Heeft u altijd al de echte sfeer van Noord Italië willen proeven? Bent u niet het type dat een all in vakantie wilt in Italië of op een groot vakantiepark wilt zitten? Dan is een agriturismo Noord Italië zeker iets voor u! Bij Gigi Travel bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar het echte Italië. Een agriturismo Noord Italië is zorgvuldig uitgezocht door de medewerkers van Gigi Travel. Door een agriturismo Noord Italië te boeken voor uw vakantie naar Noord Italië bent u verzekerd dat u de echte sfeer proeft van Italië. Tussen de mooie landschappen van Noord Italië vindt u de mooiste plekjes en accommodaties die met zorg zijn uitgezocht door Gigi Travel. Gigi Travel biedt al meer dan 15 jaar zijn ervaring aan in het organiseren van uw gedroomde vakantie in een agriturismo Noord Italië

Markt bezoeken

Agriturismo Noord Italië met Gigi Travel

Gigi Travel geeft u de sfeer die u zoekt in Italië. Italië is een groot land met een prachtige historie, landschappen een prachtige cultuur. Door een agriturismo Noord Italië te boeken neemt Gigi Travel u mee in een geweldige belevenis. De agriturismo’s liggen allemaal in rustige gebieden. Zo kunt u helemaal ontspannen op de mooiste plekjes van Noord Italië. De accommodaties zijn door Gigi Travel zelf bezocht en bekeken. Daarna zijn de accommodaties pas toegevoegd aan het ruime aanbod van agriturismo’s. Gigi Travel kent Italië op zijn duimpje en weet als geen ander wat de leukste plaatjes en trekpleisters zijn in Noord Italië. Vindt u het prettig om een auto te huren in Noord Italië? Dan kunt u een Fly and Drive boeken bij Gigi Travel. U kunt al uw wensen met de medewerkers van Gigi Travel bespreken. Zij nemen uw wensen mee in een prachtige vakantie plan. Vindt u het mooi om verschillende accommodaties aan te doen tijdens uw vakantie? Dan kan Gigi Travel ervoor zorgen dat u een mooi en op maat gemaakte road trip door Noord Italië kan beleven!

Naar Italie gaan

Gigi Travel is een reisbureau met grote passie voor Italië. Al sinds 2002 zijn zij een betrouwbaar adres voor het boeken van uw vakantie naar Noord Italië. Door hun persoonlijke benadering en persoonlijk contact kunnen zij voor u de mooiste vakanties samenstellen. Alle accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd door de medewerkers van Gigi Travel. Door de duidelijke manier en snelle communicatie kan uw vakantie snel geregeld zijn. Ook als u vragen heeft kunt u direct bij Gigi Travel terecht. Boekt u uw vakantie bij Gigi Travel dan bent u verzekerd van een vakantie op de mooiste locaties van Noord Italië!