Wil je een vakantiehuisje huren?

Wil je een vakantiehuisje huren op de Utrechtse heuvelrug waar je echt kunt genieten? Neem dan eens een kijkje op de website: Eekhoornnest.nl. Omdat wij hier vorig jaar op aanrader van vrienden van ons, onze vakantie hebben gevierd, heb ik onlangs weer een reservering geplaatst voor de aankomende voorjaarsvakantie. Het bracht mij op een idee om hierover mijn complimenten achter te laten op dit blog. Goede tips zijn er immers om te delen toch? Enfin, ik kan inmiddels bevestigen dat de werkelijkheid van dit park net zo mooi is als dat op de foto’s zijn te zien. 

vakantiehuisje huren

Nu nog hopen op mooi weer en dan is alles compleet

Een vakantiehuisje huren is mogelijk voor een klein of groot gezelschap. Tevens is er ook voor elke leeftijd de mogelijkheid om iets te ondernemen. De vakantiewoning is van alle gemakken voorzien en dat is ook eg prettig. Wat mij ook opviel is dat alles zo schoon was. Daarom kijk ik er heel erg naar uit om hier weer naar terug te gaan. De kinderen hebben zich hier de vorige keer dan ook uitmuntend vermaakt. Dit is misschien wel een van de meest belangrijke dingen voor ouders. 

Het enige wat ik nog hoop is dat wij tijdens onze vakantie van de eerste tekenen van het voorjaar mogen genieten. Dan kunnen wij lekker het bos in voor een wandeling. Dit is iets wat iedereen in de familie leuk vind. Zeker wanneer je daarna lekker uit eten kunt gaan om de dag goed af te sluiten.

vakantiehuisje huren